Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yüzıcı malzeme kucakermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı saf otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara isabetli şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, autarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın rahat açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Binaların yangından korunması ile dayalı ele tuzakınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği de makam alır.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir sair önemli olanı da tehlikelerle ortaya çısoy zehirleme özelliği kâin gazların ve yangın kapısı tütünın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son radde nitelikli olmalıdır.

Yangın bapları yalnız müstacel durumlarda binadan kaçışı sahip olmak değil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış kapıları olarak da andaçlan bu bapların yararlanmaı hoppadak vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine derece saat kazanmanızı sağlamlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hesap arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

üste yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy biröte firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri vahit bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu konuda titiz cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page